Fysiotherapie

fysiotherapie breda

Fysiotherapie Joost is er naast sportfysiotherapie ook voor reguliere klachten. Heb jij nekklachten, rugklachten, pijn in de schouder of klachten ten gevolge van een knie of enkel blessure dan kan een traject bij de fysiotherapeut misschien de oplossing zijn.

Samen werken wij aan een effectief herstel, zodat jij snel jouw dagelijkse activiteiten en/of sport zonder klachten weer kunt uitvoeren.

Ik stel een fysiotherapeutisch behandelplan op dat aansluit bij de aard van jouw klachten en conditie. Als fysiotherapeut probeer ik niet alleen de pijnklachten op te lossen maar ga ik ook op zoek naar de onderliggende oorzaak. Ik geef tips en oefeningen die jij kunt gebruiken om herstel te bevorderen en herhaling van de klachten te voorkomen. Indien nodig pas ik andere specialisaties toe die het herstel kunnen bevorderen zoals manuele therapie, medical taping of echografie.


kosten fysiotherapie

Afhankelijk of het een intake of vervolg consult betreft liggen de kosten van fysiotherapie tussen de 35 en 50 euro per consult. Fysiotherapie wordt niet standaard vergoed vanuit de basisverzekering. Met een aanvullende verzekering worden fysiotherapie behandelingen bij Fysiotherapie Joost doorgaans voor het meerendeel vergoed. Kijk voor de actuele vergoedingen in jouw zorgpolis bij ongecontracteerde fysiotherapie.

Kijk hier voor de actuele tarieven bij Fysiotherapie Joost. 

afspraak bij de fysiotherapeut

Heb jij langdurige pijnklachten en denk jij dat een behandelplan met oefeningen van de fysiotherapeut kan helpen, maak dan eenvoudig online een afspraak bij Fysiotherapie Joost in Breda.

andere specialisaties

echografie

Met echografie kunnen we tijdens het onderzoek vaststellen of er schade in de spier of pees is ontstaan.

sportfysiotherapie

Voor het behandelen, voorkomen en trainen van blessures.

lees meer

manuele therapie

Door middel van manuele therapie kunnen we de optimale functie van gewrichten herstellen en met gerichte training belastbaarheid opbouwen.

lees meer

medical taping

Medical Taping is een vorm van tapen, waarbij kinesiotape wordt toegepast, om lichamelijke problemen te verhelpen en te voorkomen.